|
27.03.2022 18:45

Як Тіна Кароль виглядала до популярності, коли ще була Танею Ліберман: мережа обговорює раритетні фото поп-діви

Тіну Кароль в Україні називають поп-дівою та справжньою іконою стиль. Вона має дуже виразні риси обличчя, струнку фігуру і неймовірний голос, який неможливо не впізнати. Героїню нашої сьогоднішньої статті вважають однією з найстильніших та вишуканих зірок вітчизняної естради, але такою вона була не завжди.

Як Тіна Кароль виглядала до популярності

У соціальних мережах є безліч фанатських сторінок Тіни Кароль, на яких час від часу з’являються її фото у підлітковому віці та юності. Ще тоді вона була Тетяною Ліберман, і в ній не так легко впізнати головну красуню української сцени.

Як Тіна Кароль виглядала до популярності, коли ще була Танею Ліберман

Як не дивно, але співачка завжди вважала себе товстою. Зараз вона постійно дотримується дієти і займається спортом, оскільки має схильність до повноти. Тим не менш, користувачі мережі у коментарях під архівними фото Кароль зауважили, що вона – красунею була і є.

Біографія Тіни Кароль

Тетяна Ліберман народилася 25 січня 1985 року в місті Оротукан Магаданської області в родині інженерів Світлани Андріївни та Григорія Самуїловича. Також у неї є старший брат Станіслав. У дитинстві, коли Тані було 7 років, її родина переїхала до Івано-Франківську, де майбутня зірка естради закінчила музичну школу в класі фортепіано.

Як Тіна Кароль виглядала до популярності, коли ще була Танею Ліберман

У 2004-му Ліберман випустилася з Київського музичного училища імені Глієра, у 2005-му отримала другу вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент і логістика”. Тоді ж Таня взяла собі сценічний псевдонім Тіна Кароль, а широку популярність здобула після участі на фестивалі “Нова хвиля 2005” в Юрмалі. Співачку відзначила особливою нагородою Алла Пугачова.