|
11.04.2022 16:58

35-річна Ірина Федишин несподівано захистила мовчазну чернівчанку Ані Лорак: “Завжди була оця біль”

Ні для кого не секрет, що Ані Лорак після подій 2014 року зосередила свою сценічну кар’єру на російській публіці, зупинивши концертну діяльність в Україні через постійні зриви виступів.

У рідкісних інтерв’ю співачка заявляла, що вона як творча одиниця поза політикою, через що українські фанати і колеги неабияк її критикували.

Влітку 2021-го Лорак вперше за увесь цей час дала концерт для українців, після чого навіть анонсувала тур Батьківщиною навесні 2022-го.

Однак йому не судилося відбутися зі зрозумілих причин.

Ірина Федишин несподівано захистила мовчазну чернівчанку Ані Лорак

При цьому публіка чекала, що Кароліна врешті висловиться і підтримає земляків, проте цього так і не сталося — вона замовчала і мовчить досі, не реагуючи на численні заклики зіркових колег з України пролити світло на все, що коїться в її рідній країні.

Схоже, що Ані вирішила повністю ізолюватися та навіть видалила особисту сторінку в Інстаграмі.

Тим часом Ірина Федишин, яка віднедавна активно займається волонтерською діяльністю та дає благодійні концерти, зауважила, що Ані — не єдина, хто виступав у росії після 2014-го, хоча накинулись лише на неї:

“В мене всередині завжди, чесно, була оця біль за цю російську мову. Біль, що з 2014-го року багато наших артистів туди їздило і це підтримувало. Так, це скривалося. Так, всі там накинулись зараз на Ані Лорак, але дуже багато їздили. На них не накинулись. Воно десь проскакує, але це було”, – наводить слова Федишин ЖВЛ.