|
12.04.2022 21:34

Віктор Медведчук і Оксана Марченко опинилися по різні сторони кордону: мільярдера затримали у формі під час втечі

Чоловік телеведучої Оксани Марченко, мільярдер Віктор Медведчук, завжди був вагомою персоною в українській політиці, тому привертав до себе чимало уваги. Перш за все через його неоднозначну позицію – Медведчук був очільником проросійської політичної партії. Ще одна причина “нелюбові” українців до нього – Віктор є кумом президента росії путіна.

Неоднозначна діяльність політика привела його на лаву підсудних. У 2021 році він отримав вирок – у травні йому призначили домашній арешт до подальшого вирішення справ. Окрім того, в Україні закрили декілька телеканалів, які належали чоловікові зірки “Х-фактору” Оксани Марченко.

Оксана Марченко та Віктор Медведчук на весіллі

Наприкінці лютого 2022 року, після повномасштабного вторгнення росії в українські міста, стало відомо, що мільярдер зник з місця, в якому суд зобов’язав його сидіти під домашнім арештом.

Більше місяця правоохоронці шукали зрадника – знайшли його 12 квітня, про що у своєму офіційному каналі повідомив Президент України Володимир Зеленський.

“Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці! Деталі згодом. Слава Україні!” – написано у повідомленні.

Віктора Медведчука затримали

Нагадаємо, що дружина мільярдера, у минулому зірка декількох талант-шоу Оксана Марченко, в середині лютого перетнула україно-білоруський кордон. Де зараз знаходиться знаменитість – невідомо. Однак сама Марченко ніколи не цуралася від чоловіка, не зважаючи на його репутацію й продовжувала підтримувати його діяльність та розділяти погляди.

Подружжя разом виховувало сина Марченко від її першого шлюбу та спільну доньку Дарину, яка є похресницею путіна.