Стало відомо, як чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту: допоміг “друг”

На початку війни в Україні стало відомо, що чоловік української телеведучої Оксани Марченко, бізнесмен Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту.

Напередодні війни відома українська телеведуча Оксана Марченко, яка є кумою володимира путіна, втекла вночі двома автомобілями з охороною через кордон у Чернігові.

Оксана Марченко у супроводі своїх охоронців втекла з України
Стало відомо, як чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту

Країну вона покинула тихо та без коментарів. Вчинок знаменитості наштовхнув на думку про те, що залишатися в Україні вже небезпечно, і ця думка була цілком раціональною.

Свого чоловіка, бізнесмена Віктора Медведчука вона залишила вдома, так як він перебував під домашнім арештом. Однак вже через декілька днів після вторгнення росії на території України бізнесмен випарився.

Вдома його немає, а про місце перебування невідомо абсолютно нічого. Олігарх скористався панікою та тим, що увага до нього не прикута, і покинув будинок. Його представники говорили про те, що Віктор не покинув Україну, а просто перемістився у більш безпечно для його життя місце. І тим не менш, де Медведчук невідомо досі.

Стало відомо, Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту

Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік вслід за зірковою дружиною
Стало відомо, як чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту

Однак нещодавно у мережу просочилася інформація про те, хто допоміг багатію уникнути правосуддя. Заступник голови офісу президента Олег Татаров дав втекти Віктору Медведчуку, Андрію Портнову, а також синові Портнову. Крім того, Татаров намагається розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха Дерипаски – Миколаївського глиноземного заводу. Про це заявили у Центрі протидії корупції (ДПК). Варто відмітити чутки про те, що він не тільки допоміг Віктору втекти від закону, але й навіть нібито перетнути кордон.

Схожі статті