Рубрики: Шоу-бізнес
14.04.2022 22:30

48-річна Оксана Марченко лишилася всього нажитого добра: держава арештувала майно найбагатшої жінки України

Оксана Марченко рідко розповідала про свої статки та родинне життя, намагаючись завжди підкреслити свою скромність. Втім, як виявилося, жила ведуча, як королева.
Поділитися

Оксані Марченко – 48 і багато років свого життя вона провела на телебаченні. У неї був авторський проєкт, але широку славу, любов глядача та популярність їй принесло шоу “Україна має талант”. Там в образі простої дівчини вона підтримувала учасників, оголошувала номери.

Поза камерами Марченко ніколи не хвалилася своїми статками і не розповідала про маєтки, автівки чи елітні дизайнерські наряди. Навпаки навіть для сюжету “Вікна. Новини”, який знімали про ведучу, вона постала в образі зайнятої господарки, показово спекла пиріг і похвалилася малюнками доньки.

Проте, нещодавній арешт майна “народної” зірки показав, що Оксана з родиною жила, як справжня королева.

Лишилася Марченко 26-ти автомобілів, 30-ти земельних ділянок, 23-х будинків, 32-х квартир та моторної яхти. І це ще неповний список нажитого добра. Втім, раніше у знаменитості знаходили ще й цілий палац, де в Оксани було власне шубосховище та кімната для килимів.

Палац Оксани Марченко

Сенсацією стало викриття особистого “золотого” вагону, який артистка подарувала своєму чоловікові – Віктору Медведчукові. Серед всього там журналісти побачили дорогезну дизайнерську лампу та підстаканники, виконані у дореволюційному стилі з двоглавим орлом.

Як виглядає маєток Оксани Марченко

Сама ж ведуча не коментувала ні арешт майна, ні знайдений маєток з вагоном. Відомо, що Україну полишила екс-зірка СТБ ще у середині лютого. Сторінки у мережах приховала.