Рубрики: Шоу-бізнес
14.04.2022 23:05

У Віктора Медведчука є інша, крім Оксани Марченко? Жінку викрили одразу після затримання олігарха

Затримання Віктора Медведчука та звернення Оксани Марченко до Володимира Зеленського наробила багато шуму в Україні. Справа дійшла до того, що люди сумніваються у всьому.
Поділитися

Днями раніше стало відомо про довгоочікуване затримання українського олігарха Віктора Медведчука, який був фігурантом декількох кримінальних проваджень, знаходився на домашньому арешті, але наприкінці лютого втік.

Його дружина, телеведуча Оксана Марченко увесь цей час ігнорувала своїх фанатів. Вона закрила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, не робила ніяких публікацій на каналі у YouTube і робила вигляд наче її не існує. Втім, після новини про те, що її чоловік затриманий, жінка раптово звернулася до Володимира Зеленського з нахабною вимогою відпустити її чоловіка, а також почала маніпулювати президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, вимагаючи від нього хорошого ставлення та доказів дружби.

У Віктора Медведчука є інша, крім Оксани Марченко?

Глядачів зацікавила не тільки поведінка Оксани, яка для глави тюркської держави одягла хустку, але її несхожість з минулою Оксаною Марченко, яку знали всі українці.

У Віктора Медведчука є інша, крім Оксани Марченко. Скріншот публікації стосовно телеведучої

Так, журналісти звернули увагу, що обличчя жінки на відео не схоже на обличчя телеведучої. У зв’язку з цим розпочалися серйозні дебати в мережі.

“У Медведчука що, було дві дружини на ім’я Оксана Марченко?” – поцікавився журналіст Дмитро Бунецький.

Варто відмітити, що на обличчі Марченко дійсно відбулися певні зміни. Наприклад, раптово зникла верхня губа, нижня частина повністю нерухома, а очі закочуються вкрай дивно.

Нагадуємо, що Оксана Марченко втекла з України вночі 18 лютого у супроводі декількох охоронців. Свою втечу вона не коментувала і, здається, не збирається.