|
15.04.2022 23:08

У лідера “Другої ріки” Харчишина є серйозний ворог серед “своїх”: співак розповів, хто винен у руйнації його дому

Не так давно відомий український виконавець Валерій Харчишин повідомив про те, що його будинку більше немає. На щастя, ніхто не постраждав, родина знаходилася в іншому місці, але декілька котів, які знайшли притулок у маєтку музиканта таки загинули. Нещодавно Харчишин повідомив, що вижив лише один хвостик, який знаходився в іншому приміщенні.

У Валерія Харчишина є серйозний ворог серед своїх

У Валерія Харчишина є серйозний ворог серед своїх

Також зірка впевнений, що попадання снаряду у його будинок не є співпадінням, а цьому посприяла певна людина, імовірно співвітчизник Валерія.

“Треба було нагодувати кішок, сподівався наступного дня їх забрати… Але, на жаль, не було, куди повертатися. Одна кішка вижила – вона була в окремому будиночку, де проживали люди, не говоритиму, хто саме – для їхньої безпеки”, – коментує Валерій Харчишин у програмі “Ранок з Україною”.

Але найстрашніше те, що Валерій Харчишин здогадується, хто саме завдав шкоди його власності. Підозрюваний чоловік виходив на ньому зв’язок, але нещодавно зник і перестав відповідати на будь-які дзвінки та повідомлення. Музикант впевнений, що його майно зазнало руйнації через так звану “наводку”. Тим не менш, виконавець намагається бути дуже обережним у своїх висновках.

Нагадуємо, що маєток артиста був зруйнований повністю. На території знаходився не тільки його будинок, але і будинок його батьків. Валерій розповідав, що поклав все життя на будівництво і в один день все втратив. Це стало для нього серйозним шоком.