|
05.05.2022 23:42

MELOVIN публічно принизив Наталю Могилевську та натякнув на її неадекватність: “Психи ніколи не працюють мозком”

Не так давно відома українська співачка Наталя Могилевська сколихнула мережу зізнанням про те, що вважає за необхідне, щоб в Україні було дві державні мови: українська та російська. Після цього на артистку вилилося багато хейту, а нещодавно дісталося і від співака MELOVIN, який відверто не розуміє, чим керувалася виконавиця, коли говорила такі речі у розпал бойових дій.

MELOVIN публічно принизив Наталю Могилевську та натякнув на її неадекватність

Юнак дав ексклюзивне інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”, в якому запитав напряму у Наталі, у наскільки адекватному стані вона перебувала, коли ділилася цими думками.

MELOVIN публічно принизив Наталю Могилевську та натякнув на її неадекватність

“Ну це ж взагалі п**дець. Я не знаю, як це можна перекрутити у голові, щоб озвучити таке взагалі. Думка про те, що в Україні має бути друга державна мова. Мова агресора, який напав на нашу країну. Наташа, що ти пила?”, – сказав співак в інтерв’ю “Зірковий шлях”.

Варто відмітити, що само початку співак намагався достукатися до своїх слухачів, які знаходяться на території російської федерації, але це не принесло плодів, а натомість призвело до тотальних сварок у коментарях під його публікаціями. В результаті, чоловік поділився з журналісткою власними враженнями від того, чи реально переконати росіян та розповісти їм правду.

“Психи ніколи не працюють мозком”, — так звучав його так би мовити діагноз.

MELOVIN упевнився, що робити цього було не варто, і що це не призвело абсолютно ні до яких результатів. Хіба що тепер українські знаменитості знають, що звертатися до росіян марно.