|
06.05.2022 23:22

Андрій Данилко вразив зізнанням про зміст його переписок з Костянтином Меладзе: “На першому місці в мене”

Як відомо, Андрій Данилко — вкрай закрита людина. Деталей його особистого життя пресі не вдалося дізнатися навіть попри те, що на сцені знаменитість працює вже 20 років. Чоловік не допускає до себе близько не тільки журналістів, але і сумнівних людей. А його оточення складає враження.

Андрій Данилко вразив зізнанням про зміст його переписок з Костянтином Меладзе

У непрості для України часи Андрій постійно знаходиться на зв’язку зі своїми шанувальниками і всіляко намагається їх розважити. Тому останнім часом він став досить відвертим, і ділиться речами, про які раніше не розповідав.

Андрій Данилко вразив зізнанням про зміст його переписок з Костянтином Меладзе

Виявляється, що Вірка Сердючка активно підтримує зв’язок з Костянтином Меладзе, який останні роки проживав у Москві разом зі своєю новою дружиною Вірою Брежнєвою. І ба більше, Андрій Данилко навіть поділився змістом його листування з легендарним композитором.

“Якщо хтось із вами довго не спілкується, а дуже хочеться, то можете написати та привітати з несподіваним святом. Наприклад. Я пишу щось на кшталт “з Днем чечітки”, “з Днем пожежної драбини”, “з Днем сковорідки”. І на першому місці у мене стоїть реакція від Кості Меладзе”, – заявив Андрій, розмовляючи з українськими журналістами.

Виявляється, завжди суворий та принциповий Костянтин дуже легкий на підйом і підтримує гумористичний стиль спілкування Андрія.

До речі, не так давно його колишня співробітниця Радміла Щегольова розповіла, що робота з Андрієм Данилко насправді істинне задоволення. Колектив артиста дуже багато жартує і веселиться поза кадром.