(Фото) Стало відомо, де ще, окрім фестивалю, побуває Валерій Меладзе у Києві: приїхав на зйомки нового шоу

Вже другий тиждень скандали навколо імені Валерія Меладзе не вщухають.

Валерій Меладзе втрапив у скандал одразу, коли його виступ анонсували на київському фестивалі Atlas Weekend. Громадські організації обурилися рішенням організаторів заходу запросити цього співака. Пов’язано це з тим, що раніше Меладзе виступав у Білорусі.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Перед початком фестивалю громадські організації навіть опублікували колективну заяву. Її розмістив ресурс “Детектор медіа”. У тексті йдеться про те, що співак слугує диктаторському режиму. У знак протесту ГО відмовлялися від участі на одній з локацій фестивалю.

Втім, ім’я Валерія Меладзе не зникло зі списку хедлайнерів. Згодом виявилося, що артист приїхав до нашої столиці не тільки аби порадувати прихильників піснями зі сцени. Співак брав участь в одному з нових шоу на телеканалі “Україна”.

Відповідне сторіз опублікували зі зйомок проекту “Співають всі”.

Валерій Меладзе

Скандал з Олею Поляковою

В інтерв’ю Ксенії Собчак Валерій Меладзе дозволив собі неприхильно висловитися у бік Олі Полякової. Це відбулося в контексті обговорення теми, щодо харасменту з боку брата Костянтина до молодих співачок Ані Лорак та власне нашої Суперблондинки.

Слова Ольги артист піддав сумніву та навіть обізвав її фріком у купальнику.

“Коли ми почуємо від благородного грузина, чоловіка, який приїхав до України виступати перед українцями, якого шокує вигляд жінки в купальнику, бодай щось про анексію Криму та агресію Росії на Донбасі? Вас це не шокує? Там все нормально?”, – відповіла на зухвалість в Інстаграмі Оля Полякова.

Схожі статті