|
23.05.2022 14:25

Наталія Могилевська в новій пісні запівала про те, де, як та з ким переживає війну: “Дуже багато випало на долю”

З початком повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська не стала тікати за кордон, маючи можливість перечекати неспокійні часи в комфорті та безпеці. Вона залишилася вдома в Києві, де робить все, щоб підняти бойовий дух співвітчизників.

Не забуває артистка ділитися і радісними новинами — не так давно вона повідомила, що її вагітна сестра, яка жила з нею в перші тижні бомбардування столиці, народила українського богатиря.

Наталія Могилевська в новій пісні запівала про те, де, як та з ким переживає війну

А цього разу у себе в Інстаграмі Могилевська поділилася щемливими кадрами з нового кліпу на пісню “Я вдома” та у підписі розповіла про свої особисті емоції від війни:

“Я вдома, попри біль і втому… В день Києва… Прем’єра… Як з перших днів життя, так і з перших днів війни, я була з тобою, мій Київ, співала у метро, везла їжу та ліки, підтримувала поранених, готувала захисні комплекти для військових… Ти незламний, мій Києв! Нас тисячі твоїх дітей були з тобою весь цей час. “Ми будем стояти , і нас не зламати”. Ми зможемо все пережити, ми обов’язково побачимо парад Перемоги на твоєму Хрещатику!Дуже багато випало на долю Української жінки! Сльози, смерть, невимовний біль, прийняття дуже не простих рішень. “Діва Марія — звичайна жінка з України”. Я вдома. Чекайте на прем’єру!”.

Шанувальники у коментарях подякували Наталії за її творчість і вже не можуть дочекатися прем’єри:

  • “Так сильно. Так проникливо — так по-справжньому. Дякую”;
  • “Дякуємо за ваш талант та за ваше щире серце”.