|
31.05.2022 21:18

З ким крутила романи і кого кохала насправді: що відомо про обранців 37-річної Тіни Кароль, яка відпустила Огіра

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу – справжня легенда сцени, яка з простої студентки вирісла у справжню поп-діву. Артистка завжди буває у центрі уваги, особливо чоловіків.

Втім, зірка вважає своїм єдиним коханням тільки Євгена Огіра. З ним іона почала співпрацювати після Євробачення 2007 року. Вона стала справжньою музою свого продюсера, а він – її надією та опорою.

Євген Огір і Тіна Кароль

Проте, до зустрічі з Євгеном у співачки вже була не менш палка історія кохання. Її обранця звати Дмитро. На момент знайомства він працював режисером, а у 2014 Батьківщина покликала його на захист кордонів.

Екс-коханий Тіни Кароль Дмитро Тубольцев

Стосунки з Дмитром тривали рік. Проте, чоловік дуже тепло згадує свою колишню.

Непрокоментовані романи Тіни Кароль

За останні роки поп-діва була помічена у двох гучних історіях. На проєкті “Голос країни” в артистки ймовірно могли зав’язатися стосунки з Даном Баланом. Музиканти ніжно трималися за руку у перервах між зйомками, а в одній із передач приїхала знайомитися з українським слухачем і, власне, Тіною мама молдавського мачо. При зустрічі з Людмилою Балан, Тіна дуже засмущалася і навіть Потапу сказала, що зараз сватати будуть.

Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль

Втім, знаменитості так і не підтвердили свій роман.

Ще цікавішою є історія про Тіна та Ігоря Коломойського. Начебто чутки розпустили танцівниця балету співачки. Додало перчинки історії ще й те, що Кароль з роками стала провідною зіркою “полюсів”. Цей телеканал неодноразово пов’язували з олігархом. Проте, сама знаменитість навіть слова не проронила стосовно ситуації.

Попри інтриги, які приписували артистці, вона ніколи не приховувала, що після Євгена Огіра таки мали стосунки, але вирішила бути вірною лише йому.