|
01.06.2022 13:48

“Будуть у вас онуки”: мама Насті Каменських нарешті почула омріяне, а поп-діва показала фанатам округлий живіт

Настя Каменських – неймовірно творча та креативна особистість. Вона багато працює над своїми композиціями та намагається у кожну принести родзинку. Улюблена тема співачки – Іспанія, Італія та Мексика. До речі, останню країну зірка відвідала вперше минулого року. Там вона не просто відпочивала з подругами і мамою, а й знімала реаліті-шоу “Дівчата рулять”.

Скріншот з кадру передачі “Дівчата рулят”.

У 9й серії Лідія Каменських почула від товаришки доньки майже пророчу фразу:

“Коли будуть у вас онуки – будете цілувати…і від тата”

Мама Насті Каменських не стримала сліз.

Зворушливсті моменту додало ще й те, що у контексті розмови жінки згадали про тата поп-діви, якого не стало як раз таки у 2021-му.

Чи справдилося мексиканське пророцтво?

Зараз Настя Каменських далеко закордоном. Було відомо, що ще у середині лютого вона вибралася до Іспанії.

Там вона активно виступає з проукраїнськими гаслами на місцевому телебаченні, але прихильники помічають, що у зірки змінилася фігура. На світлинах дружини Потапа розгледіли округлий животик.

Дійсно останній час співачка носить лише об’ємний одяг. Можливо і справді її мрія скоро здійсниться, а мама Ліда заколисає маленьку онучку чи онука.

Нагадаємо, Настя Каменських і Олексій Потапенко одружилися у 2019 році. Пишне весілля зібрало купу знаменитостей і стало одною з найгучніших подій у шоу-бізнесі. До цього артистка була незаміжньою, але її обранець мав родину та продовжує виховувати сина від Ірини Горової.