|
07.06.2022 20:29

Розлучений Олексій Суханов провів ніч в потязі у компанії двох дам і розцвів на очах: “От повезло жінкам”

Олексій Суханов з початку повномасштабної війни росії проти України відхрестився від свого російського минулого, вступив до лав тероборони і робить все, аби наблизити нашу перемогу.

Крім того, він активно веде сторінку в соціальних мережах, де спілкується з майже ста тисячами своїх фоловерів. Цього разу в Інстаграмі телеведучого з’явилося фото з купе потяга Укрзалізниці, яке він підписав так:

“Ніч сплинула у потязі, на третій полиці, але компанія у купе була приємною: Юлія – на другій полиці, пані Тетяна – на першій. А начальник потягу пригостив нас найсмачнішим салом!”.

Коментатори одразу ж поділилися враженнями від побаченого та засипали Суханова компліментами:

  • “От повезло жінкам поспілкуватись з вами”;
  • “Вам на цьому фото не більше 20-ти!”;
  • “Якщо би я побачила вас, то пригостила б пиріжками”;
  • “Олексію, ви чудово виглядаєте, ви навіть помолодшали”;
  • “Ой, аж заскучала за вами та за “Говорить Україна”.

Нагадаємо, серце Олексія Суханова вільне. Його єдиною законною дружиною була доктор психологічних наук Ольга Каменчук, з якою він прожив 13 років.

Олексій Суханов провів ніч в потязі у компанії двох дам і розцвів на очах

Ініціатором розлучення став телеведучий, оскільки він не міг відповісти їй взаємністю на її кохання. Як зізнавався в інтерв’ю зірка, у його життя так було завжди – або він кохає, а його ні, або навпаки:

“Оля для мене була вкрай рідною людиною, але я не можу сказати, що з мого боку було кохання, яке воно має бути”, – розповідав Олексій.