|
27.10.2020 09:50

Володимир Остапчук і Христина Горняк провели день з дітьми

Незадовго після одруження і повернення з медового місяця до молодого подружжя приїхали діти Володимира Остапчука від першого шлюбу. Емілія та Еван провели з батьком два дні. За цей час вони з Христиною програли на фортепіано, почитали книги і подивилася мультики.

Почитали книгу

Поки Христина займала Емілією, зірковий татко присвятив час синові Еван-Олександру. Не забула новоспечена дружина Володимира Остапчука і про їжу для сина і дрньки. Для них вона приготувала суп, картопляне пюре, курку, індичку та салат, фото яких виклала у себе в сторіз в Instagram.

Ось що приготувала Христина Горняк для Емілії та Евана

Емілія та Еван-Олександр з задоволенням провели час з зірковим татком та його новою дружиною. Судячи зі сторіз в Instagram шоумена, такими вихідними були задоволені всі.

Пара розповіла, що Христина вже давно знайома з дітьми Володимира Остапчука від першого шлюбу. За її словами, знайомство пройшло набагато краще, ніж вона сподівалася. І додала, що хвилювалася більше, аніж діти зіркового чоловіка, який запевняв, що все пройде добре і його наречена сподобається його дітям.

Христина Горняк привідкрила завісу свого життя і розповіла, що сама з родини, де батьки розлучилися. При цьому вона часто спілкується з братом та сестрою і новою дружиною тата. Тож така ситуація для неї цілком нормальна і, навіть, звична. Єдине чого дівчина ніяк не могла зрозуміти, так це те, чому колишня дружина шоумена Олена Войченко була проти їхнього спілкування з Емілією та Еваном.

Судячи з вихідних у молодого подружжя, колишні чоловік і дружина таки домовилися про вихідні у Володимира та Христини Остапчуків.