|
27.10.2020 21:12

Олег Винник показав світлини, на яких він лежить і звабливо посміхається в лісі (фото)

Популярний український співак, улюбленець мільйонів жінок Олег Винник, який нещодавно переніс коронавірус, поділився з прихильниками фото з відпочинку на природі.

Свої фото з лісу Олег Винник розмістив на своїй сторінці в Instagram.

На світлинах можна побачити, як Олег радісно посміхається знайденому грибу. На іншому фото він лежить на землі і млосно дивиться в камеру з привідкритим ротом. Також Олег носить дрова із задоволеним обличчям.

Для виїзду в ліс на природу популярний артист вибрав сіру толстовку, коричневу куртку і синю кепку. Доповнил лук співак зручними камуфляжними штанами.

Свої знімки Винник доповнив словами про те, що в цьому році стало популярним ходити за грибами, і він вирішив теж понасолоджуватися відпочинком на природі.

На ще одній світлині співак в колі друзів сидить біля вогнища.

«Давненько ми так не вибирались», – підписав світлину артист.

Фанатки оцінили милі знімки кумира і понаписували купу захоплених коментарів. Також вони порадили Виннику не сидіти довго на сирій землі і поберегти своє здоров’я.

“Прекрасні фото з осіннього лісу! Олег багато назбирали грибів?”, “Олеже, довго на холодній землі не лежіть. Бережіться після хвороби”, “Дуже гарний! Ваууу!!!фото просто ТОП!”, “Приємно спостерігати за тим, як ви насолоджуєтесь природою, гуляєте в лісі, збираєте гриби. Зазвичай у вас складний графік і мало часу. Але у сьогоднішніх умовах нам випадає нагода озирнутись назад, підняти очі до неба, погрітись під останніми променями сонця. Залишайтеся таким щирим, відкритим і позитивним”, – написали шанувальниці.