|
05.07.2022 23:33

Сніжана Єгорова перестала спілкуватися з донькою та поскаржилася на своє життя: “Все погано, все пропало”

Сніжана Єгорова давно лишилася статусу народної улюблениці. Ще з часів Революції Гідності її запідозрили в антиукраїнській позиції. Навіть 24 лютого не змінило життя та поглядів колишньої ведучої, а її донька Стася Ровінська, яка переживала морок війни в України, врешті-решт перестала спілкуватися з мамою. Для дівчини розрив стосунків став непростим, але її знаменита мама не стала коментувати цю подію.

Сніжана Єгорова поскаржилася на своє життя

Колишня дружина Антіна Мухарського тим часом стала справжнім інтернет-мемом. Так, як знаменитість приховала свої сторінки у соціальних мережах, користувачі онлайн-світу стали знаходити старі інтерв’ю та відео жінки і робити з нею меми та фото-жаби.

У популярній мережі ТікТок зі Сніжаною зробили цілу рубрику POV. Це цілий розділ гумористичних коротких відео, де фанати вигадують неіснуючі ситуації та підставляють відрізки, вирвані з контексту конкретних репортажів.

Єгорову поставили у таку віртуальну ситуацію так, наче вона живе на останні 50 гривень. Вигадали, що їх ведуча витратила на каву, але опускати руки не збирається.

“POV: коли витратила останні 50 грн на каву”, – пишуть з іронією користувачі ТікТоку угорі та продовжують: “Все погано, все пропало, але завтра повинно змінитися”, – показали старезне інтерв’ю зірки.

Сніжана Єгорова поскаржилася на своє життя

Нагадаємо, що з Антіном Мухарським зірка прожила у шлюбі з 2006 по 2015 роки. Народила йому трьох діток, з якими потім забороняла спілкуватися.