|
08.07.2022 14:53

Олег Винник не повернеться до України після втечі? Зірка ошелешив своїх вовчиць заявою: “Можете не чекати”

Знаменитий український виконавець Олег Винник зумів двічі довести, що гідний уваги аудиторії. Спочатку чоловік прославився у Німеччині, а потім вирішив пройти такий самий шлях на Батьківщині.

Вражаюче, але обидва рази йому вдалося увійти в ту саму річку. Тим не менш, навіть ретельно працюючи над своєю репутацією, повелитель вовчиць допускав серйозні помилки. Наприклад, декілька років тому Олег взяв участь у зйомках в соціальному ролику, який знімався, у якості схвалення анексії Криму російською федерацією.

Не варто і казати, який шквал критики очікував на повелителя вовчиць. Тоді йому вдалося зберегти свій авторитет. Чоловік заявив, що його обвели навколо пальця і він гадки не мав, який сенс несе відеоробота.

Олег Винник ошелешив своїх вовчиць заявою

Та з початком повномасштабної війни в Україні на Олега чекав новий удар. Справа в тому, що чоловік раптово зник з інформаційного простору. Таких прийомів зазвичай притримуються лише ті зірки, які не можуть показати, що вони знаходяться в Україні, так як являються втікачами.

Зірку неодноразово просили взяти більш активнішу участь над роботою у майбутній перемозі України. Однак, Олег Винник, після одного відзнятого відеозвернення, ошелешив своїх шанувальників раптовим привітанням з Пасхою.

Поки його шанувальники чекали на пояснення, повернення або будь-які ознаки готовності пожертвувати чимось заради своєї країни, Олег наважився лише на такий крок. Не варто і казати, що під публікацією артиста піднявся ґвалт.

Олег Винник ошелешив своїх вовчиць заявою

Велика кількість фанатів відкрито виражала своє розчарування, а хтось прямо говорив про те, що підозрює Олега у втечі.

Олег Винник ошелешив своїх вовчиць заявою

Варто відзначити, що і деякі артисти також натякнули, що Олега Винника немає в Україні.