|
11.07.2022 12:58

Куди втік Олег Винник? Харчишин видав секрет повелителя вовчиць, якого назвав продажним: “Живий та здоровий”

З початку повномасштабної війни в Україні фанати повелителя вовчиць далеко не одразу помітили, що знаменитість не збирається брати активну участь у подіях, і взагалі повністю зник з інформаційного простору.

І хоча артист заявив, що знаходиться на території України, шанувальники усе менше йому довіряють.

Валерій Харчишин розповів, де знаходиться Олег Винник

Одночасно з плітками про те, що зірка знаходиться за кордоном і ховається в Німеччині, де в нього є квартира та студія звукозапису, почали подеякувати, нібито насправді у нього серйозні проблеми зі здоров’ям.

Валерій Харчишин розповів, де знаходиться Олег Винник

Мовляв, ось чому головний вовк країни не виходить на зв’язок. Варто відмітити, що цю версію підтримала і його подруга та колега Ольга Полякова. Натомість інші знаменитості запевняють, Олега вже давно немає в Україні.

Нещодавно лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин дав ексклюзивне інтерв’ю на телеканалі ICTV, в якому також заговорив про повелителя вовчиць. Співак не може стверджувати, що Олег дійсно покинув Україну, але сумнівається у чесності музиканта.

Ба більше, Валерій підкреслив, що зазвичай зірки продажні, адже так чи інакше, але заробляють гроші на своїх творчості та голосі.

“Усім героями не можна бути. Я розумію людський страх. Не всі люди розумні… Я не знаю де знаходиться Олег Винник. Сподіваюся, що він живий та здоровий, але це дивно”

Також артист пригадав, що в Олега велика частина репертуару складають російські пісні. Валерій має вже впевнений, що повелитель вовчиць від своїх композицій не відмовиться.

В свою чергу виконавець Леньо прямо заявив, що Олег Винник не в Україні, і його шанси повернутися в шоу-бізнес тануть на очах.