|
03.08.2022 13:08

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко: лишилася без своїх багатств та приховує “зіпсоване” обличчя

Знаменита українська телеведуча Оксана Марченко неприємно вразила своїх шанувальників напередодні війни. Під загрозою повномасштабного вторгнення зірка таємно втекла з України вночі, не даючи жодних коментарів.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко

Дружина Віктора Медведчука закрила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і, імовірно, сподівалася перечекати хвилювання серед аудиторії. Але з’ясувалося, що це був кінець для її кар’єри, іміджу і навіть краси.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко

Після того, як чоловіка Оксани Марченко затримали, вона записала відеозвернення до Президента Зеленського та Президента Туреччини Реджепа Ердогана, в якому просила відпустити її благовірного. Оприлюднені кадри одразу ж розповзлися мережею, адже здалися українцям дуже смішними через неприродній стан у ведучої.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко

Однак, підписники Оксани одразу звернули увагу, що її зовнішність зазнала серйозних змін. Зокрема зірка майже не закривала повік, а її вираз обличчя був кам’яним, знерухомленим. Серед аудиторії пронеслися плітки про те, що Оксана перенесла невдалу пластичну операцію, а вже на прес-конференції Марченкр підлила олії у вогонь, адже відмовилася знімати маску, заявивши, що в неї дуже поганий вигляд.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко

Після цього дружина олігарха на зв’язок не виходила і себе не показувала. Що сталося з її обличчям і чому вона так дивно себе поводила залишається загадкою, яку її шанувальники намагаються розгадати. Деякі навіть впевнені, що це взагалі була не вона.

Тим часом Віктор Медведчук досі залишається під арештом в Україні, і наврядчи родина чекає на воз’єднання найближчим часом, адже кум Медведчука не особливо хвилюється за його долю.