48-річна Оксана Марченко забула вивезти “золотий вагон” з наполеонівською мармуровою лампою і склянками за 5 тисяч

Оксана Марченко і Віктор Медведчук вважаються одними з найбагатших українців. Втім, лише зараз, коли війна все перемішала про них відкриваються сенсаційні подробиці.

Колись улюблена і майже народна ведуча Оксана Марченко стала однією з найбільш обговорюваних персон останнім часом. І зовсім не за добрі справи. Зірка стала такою одіозною фігурою, як і її чоловік-політик Віктор Медведчук.

Нещодавно штрих до портрету додали журналісти “Слідство. Інфо”, які знайшли буквально “золотий вагон” знаменитого подружжя. Нарочито багатий інтер’єр створювали дизайнери. Особливо впадають в око склянки, на яких зображений герб рф. У мережі зазначають, що одна штука може коштувати 5 тисяч гривень.

Вражають і окремі предмети інтер’єру: французький бренд Bronze D’Art Français виконав для Оксани лампу під назвою “Наполеон lll”. Зелена мармурова ніжка і прикраси з цінного золота – все це, не враховуючи абажур може коштувати понад 100 000 гривень.

Інтер’єр виконано з дорогих порід дерева, а м’які меблі – оббиті оксамитом. Примітно, що у кутку стоїть самовар. Золотистим кольором прикрашена й вся фурнітура, включаючи предмети туалетної кімнати.

Знайшли також журналісти і скриню для зберігання срібних ложок та виделок. Її вартість оцінюють у 14 тисяч гривень.

Цікаво, що сама Оксана чи її чоловік ніяк не коментували свої багатства раніше. Відомо, що цей вагон ведуча подарувала коханому на його День народження у 2021 році. Сама ж зірка полишила країну ще до початку бойових дій. Про її життя зараз фактично нічого не відомо.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.