Рубрики: Шоу-бізнес
15.08.2022 09:21

Заговорила про війну через втрату нерухомості в росії? Розкішну віллу Софії Ротару хочуть конфіскувати

Тривалий час Софія Ротару не насмілювалися засудити російську агресію, однак їй це не допомогло зберегти майно на території російської федерації.
Поділитися

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Софії Ротару були дуже розчаровані її поведінкою, адже зірка мовчала і навіть не одразу засудила дії російської федерації.  Шанувальники одразу ж почали здогадуватися у чому справа. Мовляв, артистка не хоче втрачати таку платформу для заробітку, як росія. Тим паче, що у знаменитості там є нерухомість.

Розкішну віллу Софії Ротару хочуть конфіскувати

Розкішну віллу Софії Ротару хочуть конфіскувати

У свій день народження Софія Михайлівна вийшла на зв’язок, знаходячись біля будинку батьків у Маршинцях. Зірка заявила, що це для неї місце сили, адже там її коріння. Таким чином вона спростувала новину про свою втечу до Сполучених Штатів Америки. А після повідомила про те, як допомагає Україні. Виявляється, у зірки є фонд допомоги сім’ям військових. Ротару зізналася, що немає звички розповідати про свої добрі справи, однак у цей особливий день попросила зробити пожертву, яка відправиться до дружин та дітей воїнів.

Майже одразу після цього стало відомо, що в росії вже ділять її Віллу в Криму. Так, артистки є розкішний готель, на який росіяни поклали око. Ба більше, Софія Михайлівна декілька років намагалася його продати, але так і не встигла цього зробити до початку війни. Вже декілька років він не працював і не приймав відвідувачів.

За словами Худякова, багато жителів Криму вимагають, щоб особняк конфіскували на користь держави.

“Я розумію росіян, розумію мешканців Криму, хочеться відібрати, та й по всьому. Але ми так не робимо. Проте перевірка законності придбання історичного особняка, а також податкова перевірка найближчим часом буде запущена. І якщо виявляться порушення, можна за фактом судового розгляду передати його музичній школі чи студії звукозапису”, — сказав Роман Худяков у своєму мікроблозі.