|
24.08.2022 01:22

Зірки привітали українців з Днем Прапора: Білик, Каменських, Дорофєєва та інші одяглися у жовто-блакитне

Кожна зірка намагалася привітати своїх прихильників оригінально, не схоже на інших. Ірина Білик, наприклад, розмістила в Instagram пост зі своїм зображенням у жовто-блакитних кольорах. Картинку лаконічно підписала: “З Днем Державного Прапора України”. У сторіз співачка поділилася фото Прапора України з автографами зірок, серед яких сама Білик, Олег Скрипка та ін. А також зазначила, що кошти, отримані від аукціону, будуть спрямовані на допомогу ЗСУ.

Надя Дорофєєва привітала всіх зі святом

Надя Дорофєєва поділилася в сторіз відеопривітанням Президента України зі святом. З огляду на скандал, який зчинився навколо флешмобу з тризубом до Дня Незалежності і який співачка активно підтримала, зараз вона досить стримана у своїх дописах та висловлюваннях.

Надя Дорофєєва взяла участь у флешмобі з тризубом

Зате Настя Каменських розмістила аж два пости з нагоди свята. На першій світлині вона тримає Прапор України, замріяно примруживши очі від сонечка та вітаючи українців із Днем Прапора. А на другій – Каменських позує у футболці з жовто-блакитним малюнком та розповідає, що Український Прапор — це символ споконвічної мужності і сили, любові до свого народу, землi та єдності. До речі, футболка від відомого бренду, який співачка заодно ненав’язливо  рекламує. Хочеться вірити, що побажання здійсняться і невдовзі Український Прапор як символ нескоренності, свободи та незламного духу замайоріє над головою вільних та щасливих українців!