|
29.08.2022 23:27

Холостяк 2022: навіщо головному нареченому беруть до пари чоловіків і що відомо про нового героя Топольського?

Реаліті “Холостяк” 2022-го року викликав неабияке пожвавлення у мережі. Не всі прихильники, навіть найбільш віддані, сприйняли новину про повернення передачі на екрани однаково позитивно. Одні з натхненням мріють хоч на мить виринути з потоку війни та відчути атмосферу колишнього життя, інші ж вважають, що такий формат зараз не на часі. Втім, телеканал СТБ все ж таки вирішив ризикнути та показати новий сезон.

Що відомо про нового холостяка: Алекс Топольський

Так, як прем’єра 12-го сезону проєкту “Холостяк” планувалася на весну цього року, вже у січні 2022 стали відомі подробиці про головного героя. Його звати Олександр. Відомо, що чоловік походить з Львівщини. Проте, Алексом називають цього харизматичного нареченого не просто так. Річ у тім, що бізнесмен тривалий час мандрував Штатами та встиг там чимало пожити. Втім, свою кохану вирішив шукати у середовищі свого звичного менталітету, на Батьківщині.

Холостяк 2022: навіщо головному нареченому беруть до пари чоловіків

Займається підприємець технологічними новинками. У медіа є інформація про те, що саме завдяки новому холостякові світ побачив пристрій Phonetized, який є одночасно девайсом для зарядки гаджетів, а також дезінфектором. Любить спорт та домашніх тварин.

Холостяк 2022 буде одружувати чоловіків?

Сьогодні мільйони українців, які виїхали до Польщі не раз чули про новий формат знайомого реаліті, але з трохи видозміненими умовами. Річ у тім, що на стрімінгових сервісах західних сусідів з’явився проєкт “Прекрасний принц”. Наречених немає. Самі женихи. Спільнота ЛГБТ з радістю підтримала ініціативу, але все ж таки суперечки серед поляків не раз виникали. Активно планувався запуск другого сезону і у 2022.

Холостяк 2022: навіщо головному нареченому беруть до пари чоловіків

Наші громадяни, які лишилися вдома можуть видихнути: у вітчизняній адаптації все буде традиційно — головний герой і ряд його обраниць.

Нагадаємо, що учасник “Холостячки-2”, Андрій Хветкевич нещодавно зізнався, що має одностатевого партнера.