Рубрики: Шоу-бізнес
01.09.2022 21:38

Після розлучення з Славією Дзідзьо показав жінку, яка підкорила його серце: любила його більше за дружину

У кожної людини в житті є особлива жінка — та, яка підкорила наше серце з самого початку нашого існування на світі. Нещодавно Дзідзьо показав ту, яка дала йому життя.
Поділитися

Знаменитий український виконавець Дзідзьо рік тому повідомив про те, що розлучився з дружиною Ярославою Хомою. Пара була разом ще за часів навчання, але згодом стосунки зжили себе. Славія мріяла побудувати творчу кар’єру, а Михайло не терпів конкуренції в родині.

Дзідзьо показав жінку, яка давно підкорила його серце

Дзідзьо показав жінку, яка давно підкорила його серце

Варто відзначити, що зірка взагалі не полюбляє говорити про особисте життя. Однак, у його житті існує єдина жінка, про яку він журналістам завжди розповідає з гордістю, ніколи не ховав її від публіки і завжди хизується нею на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Їй він присвятив пісню, і завжди готовий осипати її компліментами.

Мова, звичайно, йде про матір Михайла, яка вже багато років проживає в Європі. Співак не приховує, що багато чим зобов’язаний жінці, яка вклала у нього усе найкраще і робила для своєї сім’ї більше, ніж потрібно.

На новому фото Дзідзьо постав в обіймах своєї матінки. Обидва одягнули блакитні сорочки, які дуже пасують під їхній колір шкіри та очей. За увесь час матір Дзідзьо аніскільки не змінилася і навіть змогла зберегти в собі оптимізм.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про нові стосунки артиста. Михайло зізнався, що перебуває у романі, але все ще не занадто серйозно, щоб знайомити публіку зі своєю обраницею. Поки що співак відкладає цю справу до кращих часів. Можливо, мова йде недоречність даної процедури під час війни.