Рубрики: Новини
19.08.2024 10:31

Не разом, але й попрощатися остаточно не можуть: Славія зізналася, чому вони з Дзідзьо досі близькі

Співачка Славія радіє, що нарешті їй та її екс-чоловікові Дзідзьо вдалося знайти спільну мову. І не важливо, що для цього довелося завершити романтичні стосунки.
Поділитися

Колишня дружина відомого артиста Дзідзьо, Славія, не раз звинувачувала чоловіка в тому, що він її не чує та не дає професійно розвиватися. Раніше, вона відверто говорила про це та наголошувала, що співак розраховував на те, аби вона чекала на нього в дома, поки той колесить містами з концертами. Проте, наразі все змінилося. Що ж стало причиною таких перемін?

Вони були разом понад 20 років, з них 7 офіційно одружені. Але у 2021 році, публіка дізналася про їх розлучення. У інтерв’ю для Фактів, Славія розповідала, що чоловік не був у захваті від її бажання побудувати сценічну кар’єру. Щобільше, коли жінка брала участь у відомих вокальних шоу, той реагував негативно.

Славія зізналася, що поєднує їх з Дзідзьо після розлучення

Проте, отримавши документи про розлучення, їх відносини кардинально змінилися. Тепер, коли вони більше не пара, їх стосунки налагодилися. звісно, про романтичні почуття мова не йде, але тепла дружба поєднує їх і донині.

У інтерв’ю для КР.UA, жінка зізналася, що постійно спілкується з колишнім. За її словами, чоловіка ніби підмінили, він став уважним та чуйним. Таким він не був до неї вже давно. Вона розповіла, що така в Михайла модель поведінки.

“Він дуже класний в дружбі, приділяє багато уваги людям, які поруч. Причому друзям приділяє більше уваги, ніж рідним. Я завжди думала: як класно бути Михайловим другом, як з ним легко. Бо вдома він зовсім інший”, – зізналася співачка.

Славія зізналася, що поєднує їх з Дзідзьо після розлучення

Славія пояснила, що Хома завжди наголошував, його критика – це не прояв неповаги, а прояв турботи. Таким чином, чоловік проявляє свою любов та хоче, аби в житті близьких постійно відбувалися покращення, хай то особисте, або робоче питання.