“Дівчинка неймовірної краси”: 50-річна Олена Мозгова показала помітно підрослу доньку від Девіда Аксельрода

50-річна продюсерка Олена Мозгова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом та виклала рідкісне фото своєї молодшої донечки Соломії.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова вразила близьких, коли розповіла про стосунки зі значно молодшим співаком Девідом Аксельродом. Попри всі попередження та супротив рідних, пара вирішила бути разом попри що, а результатом їх спільної любові стала маленька донечка, яку Олена народила 9 років тому.

Жінка не часто показує свою Соломію на широкий загал, але коли фото дівчинки з’являються в мережі, шанувальники відмічають її вроду та тішаться там, що знаменитість ділиться найпотаємнішим. На своїй сторінці в Facebook, Олена розмістила лише одне фото юної дівчинки. Проте, її краса не залишилася непоміченою.

“Щастя виглядає саме так”, – коротко підписала фото Мозгова.

Олена Мозгова показала свою 9-річну доньку від Девіда Аксельрода
Олена Мозгова показала свою 9-річну доньку від Девіда Аксельрода

Мама Соломії не приховує своєї радості й зізнається, що її донька для неї – це справжнє джерело натхнення та щастя. Користувачі мережі миттєво відреагували на допис і засипали малу компліментами. Вони переконані, що така гарна дитина може народитися лише від великого кохання.

“Мамине щастячко”, “Яка неймовірна красуня! Олено, така дівчинка народжується від великого кохання”, “Дівчинка неймовірної краси”, “Так, щастя виглядає саме так! Діти – це весь сенс життя. Дівчинка неймовірна”, “Просто красуня”, – написали під дописом.

Олена Мозгова показала свою 9-річну доньку від Девіда Аксельрода
Олена Мозгова показала свою 9-річну доньку від Девіда Аксельрода

Нагадаємо, в Олени Мозгової три доньки. Першу донечку Зою, вона народила ще до шлюбу з Олександром Пономарьовим, але чоловік замінив їй рідного батька. Друга – Євгенія з’явилася у стосунках з відомим співаком. Обидві дівчини вже дорослі та живуть окремо від батьків. А ось маленька Соломія стала фактором, що остаточно поєднав Мозгову та Аксельрода, адже саме після її народження пара вирішила офіційно оформити свої стосунки.

Схожі статті