|
02.09.2022 17:38

Переможець шоу “Холостячка” Еллерт розповів про важливі подробиці зі свого життя і закликав підписати петицію

Олександр Еллерт заявив про себе як про коміка та шоумена на шоу “Холостячка”. Йому вдалося дійти до фіналу та завоювати серце норовливої Ксенії Мішиної, після проєкту пара Еллерт і Мішина відразу почали жити разом. І не тільки вдвох, а ще й зі своїми дітьми від попередніх стосунків.

Спочатку Ксенія і Саша світились від щастя та гармонії у стосунках, адже для обох свобода дій та взаєморозуміння були двома основними китами для побудови відносин. І пристрасть між ними народилась ще під час проєкту, вся країна бачила як Ксенію Мішину тягне до Еллерта. Але згодом щось пішло не так, розуміння один одного кудись зникло і почалися конфлікти. І Ксенія І Саша характерні особистості, які не терплять і одразу кажуть якщо чимось незадоволені.

Еллерт за здоровий спосіб життя

Пара довгий час приховувала свої проблеми, але потім зізнались про свої гойдалки у відносинах, потім про розставання. Такі гойдалки “разом-не разом” у Ксенії з Сашею відбувалися довго, а потім вони зовсім розійшлися.

Натомість у Саши і Ксенії була одна спільна звичка в їжі, вони не їдять м’яса. Поговорюють, що це Мішина привила Саші вегетаріанство та здоровий образ життя, всі ж пам’ятають, що Ксенія не пьє і Саші в стосунках не радила, але не змушувала покинути цю забаву.

Олександр Еллерт на днях зробив тематичний пост про вегетаріанство, він розказав про проблему солдатів, які також є вегетаріанцями, а в армії не питають, “чи їси ти м’ясо чи ні?”. Тому Еллерт просить свою аудиторію підписати петицію, щодо додавання до сухпайків солдатів, продукти на рослинній основі.