Рубрики: Шоу-бізнес
16.09.2022 15:27

Євген Клопотенко після чуток про роман зі Златою Огнєвіч більше не приховує правду про свою ідеальну жінку

Євген Клопотенко став надзвичайно популярним завдяки своєму кулінарному таланту. Проте, прихильники цікавляться не лише його досягненнями на кухні, але особисте життя. Нещодавно промайнули чутки про те, що шеф знайомий зі Златою Огнєвіч.
Поділитися

Євген Клопотенко, популярний кухар, який став одним з найуспішніших випускників проєкту “МастерШеф”. Популярний чоловік багато навчався у Франції, але все одно вирішив повернутися в Україну, аби тут реалізовувати свій талант.

Прихильники зберігають його відео з рецептами, не пропускають публікації та не шкодують вподобайок для яскравих фото. Та всім дуже хочеться дізнатися, чи має відомий кухар когось у серці.

Євген Клопотенко підігрів чутки про роман зі Златою Огнєвіч

Нещодавно стало відомо, що Євген, виявляється, знайомий зі Златою Огнєвіч. Зі співачкою він познайомився під час відпочинку у Єгипті. Головна героїня “Холостячки-2” причарувала зірку головним: своїми співами та харизмою. Знаменитість зізнається, що досі спілкування з нею не зміг припинити. Шлють один одному сердечки.

А ось чи може артистка стати справжнім ідеалом для Клопотенка? В інтерв’ю програмі “ЖВЛ” кулінар зізнався, що має кілька пунктів, в яких перелічені гарні якості його потенційної половинки.

Євген Клопотенко підігрів чутки про роман зі Златою Огнєвіч

Як і всім чоловікам, Євгену хочеться, аби кохана його розуміла, підтримувала та не ображалася, коли він може забути їй написати цілих три дні. Все списали на погану пам’ять. Проте, чи є зараз така, до якої хочеться приходити знову і знову, шеф відповів дуже загадково:

“Обійми, в які хочеться повернутися…як таке сказати…”

Знаменитий кухар вирішив пожартувати, що якщо скаже правду, то хтось з його дівчат точно образиться. Далі він швидко перейшов до наступного питання.

Нагадаємо, що переможець “МастерШеф” раніше говорив про те, що має кохану у серці. Проте, нині він знову повернувся до побачень. Євген помічає, що багато дівчат подобається не його справжній характер, а медійний образ. Тож, схоже, з днем весілля ми ще не скоро привітаємо Євгена.