Рубрики: Шоу-бізнес
18.09.2022 18:09

Після еміграції до США переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив новиною: “Зробив пластику”

Знаменитий український гуморист та колишній обранець Ксенії Мішиної Олександр Еллерт сколихнув мережу заявою про пластичну операцію. Усі деталі в нашій статті.
Поділитися

Як відомо, знаменитий український гуморист Олександр Еллерт близько місяця тому вразив новиною про те, що виїхав закордон.

Олександр Еллерт вразив новиною з США

Глядачі сподівалися, що мова йде про короткотривалу поїздку, але судячи з усього, комік прийняв рішення залишитися в Сполучених Штатах Америки, адже зараз на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram навіть можна знайти інформацію, що на даний момент він живе саме там.

Олександр Еллерт вразив новиною з США

Що змусило його перебратися так далеко від України достовірно невідомо, але сталося усе після того, як він знову розстався з Ксенією Мішиною, а потім вона попросила своїх фанатів більше ніколи не асоціювати його з собою. Ба більше, відомо, що в Олександра не клеїться на роботі. Автор вже понад рік не працює з кварталом, і здається його не особливо чекають у студії.

А нещодавно він оприлюднив новий кадр, який підписав вельми цікавим чином. Олександр заявив, що зробив пластику.

Олександр Еллерт вразив новиною з США

Але насправді це виявилося фейком. Таким чином блогер заманював користувачів мережі до себе на сторінку, щоб вони переглянули фотографію у його стрічці.

В еміграції зірка не надто змінився, і здається, наче більш відпочивший.

Нагадуємо, півроку тому Олександр Еллерт давав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому зізнався, що збирається все ж таки добитися повернення Ксенії Мішиної. Натомість акторка заявила, що нічого подібного не відбудеться. Врешті-решт, пара все ж таки пережила декілька ночей разом у Буковелі після початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Втім, з цього нічого не вийшло.