|
19.09.2022 13:33

Дядя Жора поскаржився на свою дружину та розповів, хто у родині займає посаду “Директора”: “Розводить мене”

Сам Дядя Жора має ім’я Мичковський Вадим Ростиславович а от псевдонім з’явився ще у шкільні роки, коли юного Вадима так називали однолітки у школі з 7-го класу. Комік народився у Хмельницькому там він і навчався після школи в університеті на юриста. Але творча натура не ховалась за кодексами та в університетські роки Дяді Жори вдалося створити КВК – команду “Три товстуни”. З цієї самої команди й почався творчий та підприємницький шлях актора. Все почалося з піцерії в його навчальному закладі, а потім з’явився гастроном та рекламна агенція.

Дядя Жора переїхав у столицю завдяки своїй команді КВК, яка мала великий успіх і грала у вищій лізі. До речі псевдонім він взяв лише у 2006, вже під час життя у Києві. Гумористичний успіх Вадима, довів його до посади резидент “Comedy Club Ukraine”. Також згодом артист почав грати у фільмах та брати участь у різноманітних шоу України. Коли артист спробував багато ролей, він вирішив почати продюсувати та відкрив власний продюсерський центр “Дядя Жора Company”.

Доньки Дяді Жори

Попри такий активний творчий шлях, Дядя Жора знайшов час на побудування родини, яка вважається багатодітною, адже комік має трьох доньок різного віку. Найстарша народилася у 2003 році, а наймолодша у 2017 році. Дівчата мають оригінальні імена: Уляна, Устина та Аміна. Дружину  артиста звати Наталя, жінка має свою професію, якою активно займається. Вона працює блогером-дієтологом, жінка активно веде сторінку в instagram, де й розповідає секрети здорового харчування.

Дружина Наталя розводить Дядю Жору

Нещодавно в тій же соціальній мережі, Дядя Жора поскаржився на дружину через те, що йому доводиться забирати з пошти купу важких коробок, замість двох маленьких, як каже йому дружина, коли відправляє чоловіка на пошту. Каже: “Жінка завжди мене розводить”. Також Дядя Жора засвітив маленьку доньку та зізнався, що саме Аміна є “директором” в родині.

Маленький родинний директор