|
23.09.2022 23:09

Народний улюбленець Олександр Поворознюк відповів, чому його варто побоюватись: Лесю Нікітюк цим не злякати

Поворознюк – генерал-майор Українського козацтва та президент футбольного клубу “Інгулець”. Олександр в інтерв’ю з Нікітою Добриніним, сказав, що він і не думав, що прийдеться воювати, а не тільки онукам показувати погони.

Поворознюк є керівником районного, добровольчого батальйону,” За Петрівщину”, в склад якого, в першу чергу, входять охотники. До того ж, батальйон спонсорує саме Поворознюк. Але спочатку виникло питання чим воювати, згодом воно вирішилось і люди в батальйон приєднувалися.

Чому бояться Поворознюка

Поворознюк зізнався, що в нього, особисто, великий охоронний склад, але його ніхто не бачить. І як зазначив сам Олександр: “Очі повинні бути всюди” Чоловіка охороняє 18 осіб, але з ним завжди бачать лише одного. А також цей чоловік володар п’яти однакових офісів. На питання “навіщо потрібно 5 однакових кабінетів?” Олександр відповів – “Щоб не прилетіло” та посміявся.

“Хай думають де я, а я постійно в різних місцях, от і все”.

Поворознюк дуже цікава особистість, він не піддається провокаціям та завжди каже те, що він думає, навіть не соромиться часто використовувати нецензурну лексику, ба більше, такі заборонені слова, проскакують у нього через фразу. Напевно, саме така розкутість та чесність міркувань привила українцям любов до нього.

Історії минулого

У 90-х Поворознюк був бандитом. Так, це справді було в його житті, але й добрі справи він також робив, чим і заробив свій авторитет. Проте в подробиці він не вдається, каже що то вже неважливо. Але якщо його просять розібратися з якимись ситуаціями про заборгованості, то він розбирається, але як зазначає, за справедливістю.

“От я багатьом допомагав, а коли не пустив у місто справжніх бандюків, які зробили з мене самого бандита, по чутках. То я автоматом став авторитетом, який може захистити, допомогти й все остальне” – каже Олександр

Чому бояться Поворознюка

Олександр має неоднозначну репутацію, з нього намагаються зробити місцевого бандита, але сам Олександр каже, що так, судимість в нього є, це й лякає, але то судимість була у молодості за лише за крадіжку каністр. Також, була історія з побиттям сержанта, за що Олександр побував у сізо.

“Я боюсь за свій характер, я швидко запалююсь, от цього можна боятися, я не виключаю можливості, що я б побив когось, хто б опинився поруч з руського міра”.

Чому бояться Поворознюка

Попри те, що в народі ходять легенди про небезпечність Олександра, Леся Нікітюк ходить з ним на особисті зустрічі. Така зустріч відбулася у Кропивницькому, коли ведуча знімала там випуск “Le Маршрутка”. Там Леся та Олександр дуже мило пощебетали та багато жартували. Тож, не такий й страшний для народу Поворознюк, яким його хочуть змалювати.