|
24.09.2022 16:29

“Поїхала до України, до своїх рідних, на Батьківщину”: друг Ані Лорак розповів, куди зірка зникла на півроку

Після початку повномасштабної війни на території України Ані Лорак зібрала свої речі, єдину дочку Софію та виїхала з російської федерації. Подейкували, що після свого антивоєнного посту, в якому співачка навіть не вказала країну-агресора, вона побоялася репресій та вирішила знайти безпечне місце за кордоном.

Друг Ані Лорак розповів, куди зірка зникла на півроку

Артистка видалила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram та зникла з інформаційного простору на півроку. Нещодавно артистка повернулася до москви і вразила вчинком: Ані Лорак склала листа до своїх слухачів, в якому пояснила свою політичну позицію а також заявила, що вона прославляє Україну своїми виступами.

Друг Ані Лорак розповів, куди зірка зникла на півроку

Її колишній друг Олег Боднарчук (припинив спілкуватися зі співачкою з початку війни) нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому прокоментував дивну поведінку артистки і дав свою суб’єктивну оцінку її мотивам.

Зокрема, він вважає, що Ані Лорак не може нормально організувати свої концерти, а також достойну піар-компанію через відсутність членів її команди, які здебільшого були з України.

“На другий день після початку війни вся команда просто щезла. Просто поїхала до України, до своїх рідних, на свою батьківщину. І не дивно, що зараз всіма своїми справами, напевно, вона займається особисто сама, пише ці пости, організовує концерти і, звичайно, все це має недолугий вигляд”, – вважає Олег Боднарчук.

Також він знайшов пояснення поверненню Ані Лорак до москви. Мовляв, насправді усі розуміють, що для Кароліни двері в Україну назавжди закриті, а заробляти десь треба. Тож Лорак повернулася у єдине місце, де її приймуть і де вона зможе заробляти гроші і надалі.

“Кому вона тут нах*р потрібна, щоб вона раз і в день військового нападу зібрала речі і приїхала до України”

Олег намагався утриматися від жорстких висловів у сторону колишньої подруги. А втім, критика вийшла доволі аргументованою та суворою. Також зірка підкреслив, що після 24 лютого більше не підтримує зв’язок з колишньою українською поп-дівою.