|
08.10.2022 19:20

Таюне обімліла: з’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою. Що відомо про стосунки зірок?

Особисте життя світловолосого красеня Олега Винника досі залишається великою загадкою для більшості його фанатів. Не дивлячись на те, що журналісти розгадали найбільшу таємницю артиста, а саме його шлюб з бек-вокалісткою Таїсією Сватко, фанати все одно ставляться до цієї інформації здебільшого скептично.

З’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою

З’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою

Тим паче, що до мережі неодноразово потрапляли не тільки неоднозначні знімки Олега, але і самої Таюне. Не встигли фанати прийти до тями після спільних кадрів бек-вокалістки в обіймах Геннадія Вітера, як преса заговорила про можливу інтрижку повелителя вовчиць з Анастасією Волочковою.

Ця справа в тому, що до широкого доступу потрапили кадри з заходу, на якому Олег сидів до балерини дуже близько і щось шепотів їй на вухо.

З’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою

На цей зірка вирішив не відмовчуватися і одразу ж дав офіційний коментар щодо побаченого аудиторією.

“Ми з Настею сиділи поруч на одному заході. Навколо стояв сильний шум. Я нахилився до неї ближче, щоб почути, і папараці в той же час зробили знімки, де я навис над пишним бюстом Волочкової”, — зізнався артист у своєму інтерв’ю українському виданню.

Варто відзначити, що ці фото набули скандальний відтінок через одіозність самої Анастасії. Балерина раз у раз епатує публіку різноманітними витівками: від презентації свого ідеального шпагату до публічних конфліктів на заходах. Що вже й казати про її роман з Микитою Джигурдою! Втім, про Олега Винника артистка навіть не заговорювала у розмовах з пресою.