“Відчула ціну”: розчулена Таюне вперше розповіла, як плакала через Олега Винника – шлюб неідеальний?

Неймовірна співачка Таїсія Сватко скупиться на інтерв'ю. Ну дуже не любить зірка говорити про себе. Втім, журналістам таки вдалося випитати найпотаємніше у Квітки Таюне.

Олег Винник і Таїсія Сватко на сцені виступають вже давно. Розкішний блондин із солодким голосом однозначно підкорив мільйони українців. Втім, фанати не змогли не звернути уваги і на його бек-вокалістку. Талановита, яскрава та безмежно музикальна, вона тривалі роки прикривала тил Головного вовка країни.

Розчулена Таюне вперше розповіла, як плакала через Олега Винник

Вона не прагнула слави й не бажала ставати поп-дівою, але і пропозицію Олега про сольний виступ відкинути не змогла. Співачка таки спробувала себе у сольному жанрі.

Відомо, що пісні їй пише саме Винник. Зараз Таїсія вже працює над першим альбомом. Душевні, ліричні композиції змушують закохуватися у себе з перших нот. Це інтуїтивно відчуває і сама виконавиця:

“Все сталося, як грім серед ясного неба. Я з цією піснею відчула ціну реальних солодких сліз. Адже виконувала її не лише на шоу маестро, а й виборола нагороду на українській “Пісні року”, — розповіла співачка в інтерв’ю про чергову композицію, слова і музику до якої написав Олег.

Як змінювалася Таїсія Сватко?

Артистка пережила справжню еволюцію образу. Спершу вона вподобала стиль такої собі рокерки, яка носить сміливу коротку стрижку та не кориться правилам.

Розчулена Таюне вперше розповіла, як плакала через Олега Винник

Згодом сталася справжня трансформація. Артистка відпустила розкішне волосся, стала підбирати більш жіночі силуети. Зараз Таїсії 48 років і всі помічають, що на свій вік вона не виглядає.

Сватко любить підкреслювати фігуру та прикрашати себе локонами, які виглядають настільки ідеально, наче у ляльки. Цікаво, що Олег не упускає можливості подарувати квіти бек-вокалістці. Зал захопливо дивиться на взаємини зірок.

Схожі статті