|
14.10.2022 10:00

Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі: зірка відповіла, чому більше не носить сукні

Українська артистка Камалія завжди боролася проти стереотипів про дружин багатих чоловіків. Зірка наполягала, що вона добилася усього сама, а вийшла заміж через кохання.

Після початку повномасштабної війни в Україні їй вдалося продемонструвати, що враження про неї у великої кількості українців склалося дійсно хибне. Поки Мохаммад Захур та її дочки Арабелла та Мірабелла знаходилися за кордоном у якості біженців, зірка залишалася вдома. Її не злякали ні вибухи, ні інші загрози.

Співачка активно закликала росіян припинити війну, показувала свої емоції в соціальній мережі, кричала, але не покидала своєї домівки.

Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі

Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі

Вмовити свою дружину поїхати у Великобританії багатію вдалося лише через декілька тижнів. Але артистка опинилася там ненадовго, Вона почала гастролювати Європою та збирати кошти на благочинність, а також постійно поверталася в Україну.

Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі

І якщо раніше Камалія виступала у жовто-блакитних сукнях, то зараз артистка переодягалася у військову форму. На війну зірка не зібралася, а просто підтримує захисників України таким чином.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являється все більше і більше кадрів, на яких красуня віддає перевагу формі, в якій зараз відстоюється незалежність України.

Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі

Нагадуємо, що Камалія народилася на території сучасної російської федерації, але її історичною батьківщиною є Україна. Згодом родина переїхала в Європу, а потім повернулася до України. Камалія завжди називала себе українкою та була великою патріоткою. Наприклад, з великим задоволенням вона виконувала український гімн для пакистанських гостей.