|
17.10.2022 17:22

Куди зник колишній колега Дантеса Вадим Олійник та як склалося його життя після розпаду дуету?

Наталя Могилевська ще у далекому 2008 році захотіла стати продюсером Вадима та Володі, хлопці прийшли на талант-шоу “Фабрика зірок”. Але шаленої популярності хлопці набули у 2010 після виходу альбому “Мені уже 20”, в який увійшло 14 композицій. Хлопці мали гарні рейтинги та почали активно пробиватися у світ українського шоу-бізнесу.

Проте гурт проіснував не багато, не мало 6 років. А потім Вадим ошелешив Вову та Могилевську своїм рішенням піти з дуету та почати будувати власну кар’єру сольного співака. Дантес був шокований таким рішенням Олійника, але прийняв це і вирішив також йти своєю стежкою.

Тож, зараз ми спостерігаємо успішну кар’єру та шалену популярність Володимира Дантеса, а от що все ж таки сталося з Вадимом, адже його рідко можна побачити на екранах музичних каналів чи в якості гостя у різних шоу.

Проте не дивлячись на своє спортивне захоплення та частину кар’єри у футбольному клубі “Маестро” ще з 2010 року, де Олійник є півзахисником, музичну кар’єру хлопець також продовжує будувати. Але після розпаду дуету він зник з радарів аж на 2 роки, а у 2017-му випустив треки під назвою “Запалювати молодим” та “Дівчинка року”.  Нові пісні від Олійника його шанувальники змогли почути у 2019-му році, а потім вже у 2022.

Куди зник Вадим Олійник

Також, поки Дантес гучно розлучився в цьому році, про розставання Вадима у 2020 році з дружиною Анною Браженко було мало інформації, бо Вадим не дуже любить виставляти на загал своє особисте життя. Та зараз хлопець вже більше ніж пів року зустрічається з молодою дівчиною, на ім’я Софія Нестеренко, тож на фронті кохання в Олійника все добре.

А от творчість зараз відійшла на другий план, тому що з початком повномасштабної війни в Україні, Вадим активно почав займатися волонтерською діяльністю. Тому тепер Олійник не тільки футболіст і співак, а ще й волонтер. До речі коли влітку відбувся благодійний футбольний матч “зірки проти професіоналів”, Вадима також запросили у команду зірок, разом з Олександром Педаном, Григорієм Решетніком та іншими зірками українського шоу-бізнесу.