|
21.10.2022 17:56

Даша Астаф’єва змусила Євгена Клопотенка відчути справжнє задоволення: “Тепер нас не спинити”

Дар’я вже давно розвіяла міфи про те, що вона може лише брати участь у сміливих зйомках. По-перше, вона співачка, а по-друге, Даша дуже розумна та принципова молода жінка. Від початку повномасштабної війни дівчина довела це своїм великим і щирим серцем. Даша почала допомагати армії і зайнялась волонтерством, допомагала готувати їжу для Збройних Сил України.

Астаф’єва – дуже різностороння особистість, яка вже давно підкорила серця українців, тому Даша вирішила вийти на новий рівень і завела власний кулінарний блог, не дивлячись на те, що вона не є професійним кухарем. Але Дар’я впевнена, що вона може взяти у свої руки цю ініціативу і вже запрошує на свою кухню  зірок та у процесі готування обговорює з ними різні теми – як серйозні, так і не дуже.

Так, на один із випусків Даша запросила відомого завдяки шоу “МастерШеф” кухаря Євгена Клопотенко. І не дивлячись на те, що кухар – Євген, по більшій мірі готувала саме співачка. Вона вразила Євгена своїми кулінарними здібностями настільки, що Клопотенко втратив голову від задоволення, коли скуштував її страву.

Цей фрагмент з повного випуску співачка виклала у своєму instagram і спантеличила глядачів не тільки відео а ще й підписом: “Тепер нас не спинити”.

Якщо не дивитись повний випуск, можна придумати собі багато чого про стосунки Євгена і Даші, так зробили й підписники дівчини, які вже ледве не одружили пару. Проте, вони лише гарні знайомі, які з великою повагою ставляться один до одного.