Рубрики: Шоу-бізнес
26.10.2022 16:24

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої: імпозантний депутат обігнав Юрія Горбунова і забрав зірку під вінець

Катя Осадча найзухваліша журналістка українського шоу-бізнесу, яка полюбляє задавати незручні питання і навіть ніколи не соромиться цього. Та світ ТБ їй подарував колишній чоловік, про якого і піде мова сьогодні.
Поділитися

Відомо, що Катя вийшла заміж у дуже юному віці. Як тільки Осадчі виповнилось 18 років, вона відчула, що може влаштовувати своє сімейне щастя. Тож знайомимось, першим справжнім коханням Каті став український депутат, на ім’я Олег Поліщук. Чоловік побачив високу, струнку і молоду Катю та одразу закохався у неї. Адже це й не було складно. На той момент Осадча займалась моделінгом і навіть не мріяла про те, що має зараз.

Який вигляд має перший чоловік Осадчої

Згодом після шикарних залицянь Олега Катя розтанула та погодилась вийти заміж за депутата. Весілля звісно було гучним та красивим, з великою кількістю гостей, тобто так, як цього й потребує весілля людини, яка обіймає серйозну посаду. Так, після року шлюбного життя, у пари народився первісток – Ілля, який нині навчається в університеті та вивчає IT-сферу. До речі, хлопець дуже схожий на свою зіркову маму.

Як виглядає перший чоловік Осадчої

Проте всі ми знаємо, що дитина – це не чарівна паличка, яка допомагає втримати чоловіка або дружину у родині. Тож, звичайні непорозуміння і сварки, спровокували розлучення пари. Проблема була в тому, що Олег та Катя мали геть різні погляди на майбутнє. Катя рвалась на телебачення, а от чоловік хотів, щоб вона як середньостатистична жінка займалась домашнім клопотом та виховувала сина.

А коли не збігаються цілі та бажання, спільну мову знайти складно. Тому єдине правильне рішення в таких випадках – розлучення. І головне встигнути до того моменту, поки ненависть один до одного не зіпсувала стосунки вщент. Але після розлучення Каті стало легше жити та робити по життю те, що палає всередині.

Справжнє щастя Каті Осадчої

А от з ким Каті дійсно пощастило на любовному фронті, так це з Юрієм Горбуновим. З яким, до речі Осадча не розсекречувала свої стосунки до самого весілля. А вже зараз Горбунов і Катя виховують двох синів Івана і Данила та замислюються в майбутньому усиновити дитину, яка постраждала від війни.