“В коханні хочеться зізнаватися”: Катя Осадча публічно розповіла про свої почуття до іншого — Горбунов обімлів

Відома українська телеведуча зробила публічне зізнання в коханні, яке вражає красномовством та ніжністю до адресата. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитій український телеведучій Катерині Осадчій не займати красномовства. Як справжній професіонал свого діла, вона вміє обирати правильні слова у відповідний час. Тож, коли її рідне місто та столиця України Київ святкував свій день народження, знаменитість не стояла осторонь, а підібрала вірні привітання у такий непростий для нього час.

Катя Осадча публічно розповіла про свої почуття до іншого

Так, вже як декілька тижнів Катерина Осадча повернулася до Києва. На жаль, цього року він зазнав бомбардування, але пережив це і прийшов до тями. Кияни, які зберігають йому абсолютну вірність, повертаються і зізнаються йому в коханні. До цієї справи долучилася і Катерина, яка створила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram щемливу публікацію. Вона присвятила її місту та написала слова, які можна вважати більш підходящими для зізнання в коханні до чоловіка.

Юрій Горбунов високо оцінив ставлення своєї дружини до рідного міста і вподобав публікацію.

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов зізнався, куди ж вивіз свою родину під час війни. Виявляється, Катерина Осадча не поїхала разом з дітьми до Європи, а зупинилася спочатку у своїх батьків, а потім перебралася до заходу України. Там вона перечекала найкатастрофічніші години для Києва, а після травневих свят все ж таки повернулася та возз’єдналася зі своїм коханим. Зараз телеведуча не займається розважальними шоу, а віддає всю себе пошукам зниклих на війні людей. Каті вдалося з’єднати велику кількість сімей та допомогти людям, які опинилися в страшній біді.

Схожі статті