|
29.10.2022 14:52

Власний ставок, сад та кілька маєтків на території: Поплавський будує собі величезну резиденцію на пенсії

Знаменитий український виконавець Михайло Поплавський має за плечима довгу та успішно музичну кар’єру. За цей час співаючий ректор встиг стати не тільки відомим співаком, але й бізнесменом. Чоловік не приховує, що попіклувався про безбідну старість і не розраховує на доходи з пенсії.

Михайло Поплавський будує собі величезну резиденцію на пенсії

У зірки у передмісті Києва є розкішний розкішна резиденція, на території якої є декілька маєтків. Поплавський не займає усі будинки, тому його гості та родичі завжди знають, що їм буде де розміститися.

Садиба Михайла Поплавського з висоти пташиного польоту

Також на ділянці є штучний ставок, де можна ловити рибу. Побудував Поплавський собі і сауну з басейном, де має можливість відпочити разом з партнерами та друзями.

Сусіди у співаючого реактора дуже багаті люди, тому можна зробити висновок, що ділянка була придбана в елітному житловому районі з охороною і всіма необхідними зручностями.

Михайло Поплавський будує собі величезну резиденцію на пенсії

Ректор Українського університету культури не приховує, що має триста квадратних метрів та 2 га землі. Усі продукти він споживає з власного саду. Поплавський насторожено відноситься до овочів та фруктів придбаних в продовольчих магазинах.

Варто відмітити, що у будинку дуже зручно сховані гаражі для автомобілей, адже господарі виїжджають одразу ж на дорогу з будівлі. Також уся територія відгороджена від вулиці високим парканом, аби пересічні людини не надто захоплювалися пейзажами, які створив для себе Михайло Поплавський.