“На мене задивляються”: 72-річний Михайло Поплавський розповів про романи з молодицями, що в онучки годяться

Епатажний український артист та співаючий ректор Михайло Поплавський розповів про романи з молодими дівчатами, які йому приписують регулярно. Попри немолодий вік, Михайло Михайлович запевняє, що досі цікавить жінок настільки, що вони на нього задивляються.

Нещодавно Михайло Поплавський відсвяткував своє 72-річчя в колі найрідніших. І хоча він вже може йти на заслужену пенсію, в пенсіонери себе записувати не поспішає. Співак продовжує активно розвивати сценічну кар’єру, слідувати молодіжним трендам та працювати в університеті культури і мистецтв. Ба більше, герой нашої сьогоднішньої статті став першим в усьому світі ректором, хто відкрив факультет ТikТоk. Та й сам він теж є популярним тіктокером, тому не з чуток знає – майбутнє за соціальними мережами.

Михайло Поплавський показав своїх сина, онука і невістку
Михайло Поплавський

Єдине, чого Михайло Михайлович не виключає – може здати ректорські повноваження комусь більш молодому, але при університеті все одно залишиться в якості голови спостережної ради.

Схоже, в народного артиста є безліч сил та енергії, які допомагають йому не стояти на місці. Крім того, Поплавський відкрито заявляє, що досі цікавить жінок, причому не ровесниць, а молодих:

“На мене задивляються. Багаті чоловіки старими не бувають”, – заявив співак в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях“.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський залишається бажаним об’єктом для жінок у свої 72

А ось на питання з приводу романів зі студентками Михайло Михайлович відповів неоднозначно – обмінюється з ними енергетичним полем, заряджає їх енергією і сам теж заряджається від них.

Що відомо про дружин Поплавського

Співаючий ректор в минулому двічі був одружений, і обох дружин звали Людмилами. Зі своєю першою Людою Михайло познайомився в селі, вона фельдшерка, а прожили вони разом всього рік. Причиною розлучення стало те, що жінка не розділяла бажання чоловіка поїхати до столиці на навчання в університет культури.

У студентстві Поплавський зустрів другу Люду, яка народила йому єдиного сина. Цього разу шлюб розпався через згаслі почуття.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.