|
05.11.2020 12:14

Слідами Володимира Остапчука: Позитив збирається розлучатися

Новину про розлучення співак Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив, поки що ніяк не коментує.

Проте говорить, що через співпрацю з Надею Дорофеєвою і дружбу з Настею Каменських відчув потік ревнощів з боку дружини. Позитив пригадав момент, коли він з дружиною Потапа шукав подарунок для своєї дружини Анни Завгородньої-Андрійчук. В цей час йому подзвонила дружина і влаштувала сцену ревнощів з приводу прогулянок з його “кучерявою”.

Перепала порція ревнощів і Наді Дорофеєвій, хоча роману між співаками ніколи не було. Про це заявили самі виконавці під час фінального концерту гурту “Время и Стекло” в Києві.

Раніше Олексію Завгородньому приписували роман і з блогеркою Анастасією Нікіфоровою. Причиною для розмов стало коротеньке відео у TikTok, де Позитив ляснув дівчину по попі і у відповідь отримав ляпаса.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FB83HFgmB55Y%2F&is_from_rle

В одному з коментарів під цим доволі провокативним відео прихильники зауважили, що у співака є дружина. Проте це зауваження прозвучало якось не дуже впевнено.

Блогерка зауважила, що з Олексієм їх пов’язують виключно дружні і робочі стосунки. Співак допомагає дівчині записувати пісні. Крім того, Анастасія зауважила, що з дружиною Позитив давно не виходить у світ. На вечірці, яку організував репер Потап на честь закінчення літа прийшла лише Анна і непогано розважилася у зірковому товаристві.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCF2SMEmlQve%2F&is_from_rle

У коментарях прихильники поцікавилися де Позитив і чому вона ніяк не коментує розлученя. Дизайнерка ніяк не відреагувала на такі коментарі, що робить ситуацію ще загадковішою.

Добрі люди також розповсюджували чутки і про нібито роман Олексія Завгороднього з його партнеркою на проекті “Танці з зірками” Юлією Сахневич. Проте артист жоден з цих псевдороманів не підтвердив. А от те, що вони попсували йому стосунки з дружиною, дизайнером Анною Завгородньою-Андрійчук, зізнався.

У останньому випуску шоу “2POpodkast”, яке ведуть Позитив і Потап, виконавець зазначив, що вони з дружиною живуть окремо. На запитання гостя, Позитив зауважив, що це все.

Нагадаємо, що цього року через ревнощі розпалася пара шоумена Володимира Остапчука і перекладачки Олени Войченко. У пари залишилося двоє дітей.