Позитив захворів на коронавірус і розповів як протікає хвороба

Цього тижня на паркет «Танців з зірками» не вийшла чергова пара.

У 7-му ефірі «Танців з зірками» свій танець не змогли показати Олексій Завгородній, якого знають під псевдонімом Позитив, і Юля Сахневич. Причиною відсутності пари став коронавірус, який підхопив колишній учасник гурту «Время и Стекло». Про позитивний тест виконавця стало відомо просто під час прямого ефіру «Танців з зірками».

У своєму Instagram-акаунті Олексій «Позитив» Завгородній написав, що вони до останнього сподівався, що зможуть вийти на паркет танцювального шоу і показати свій танець. Проте у артиста того дня піднялася температура і він відчув  сильний біль в тілі. Артист здав тест на ковід і відразу ізолювався поки не стануть відомі результати аналізів. Вже будучи хворим, Олексій Завгородній попросив усіх берегтися і слідкувати за своїм здоров’ям.

 

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGNxdgBhvxa%2F&is_from_rle

 

У коментарях під постом прихильники виконавця побажали йому швидкого одужання і здоров’я. Звичайно, що в такій ситуації не обійшлося без слів підтримки на адресу Олексія Завгороднього. також дехто з прихильників артиста написав, що хвилюється за улюбленого виконавця і бажає, щоб усе минулося як найшвидше.

Артист розповів, що напередодні ефіру просто під час репетиції хореографу Юлії Сахневич стало погано, вона втратила свідомість і відчувала слабкість. На тому ж тренуванні Позитив теж відчув якусь слабкість. Обоє звернулися до лікарів, але дівчина отримала негативний результат тесту.

Також Позитив пообіцяв продемонструвати танець наступного ефіру в онлайн режимі.

Відповідно до ситуації правила проекту «Танці з зірками» дещо змінили і тепер учасники, які не вийшли на паркет у зв’язку з COVID-19 мають змогу станцювати свої номери онлайн наступного ефіру. Проте, якщо пара не зможе вийти і на наступний ефір, її дискваліфікують. Саме так сталося і з парою Олега Винника та Олени Шоптенко. Зауважимо, що хоча парі дозволили повернутися на проект, вони відмовилися від цього кроку. При цьому кожен з учасників пари прокоментував це рішення у своїх аккаунтах в мережі Instagram.

Нагадаємо, що від початку прямих ефірів танцювального проекту на коронавірус перехворіли Ольга Фреймут, Ілля Падзина, Дар’я Петрожицька, Ігор Гелуненко, Олег Винник та Олена Шоптенко.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.