Рубрики: Шоу-бізнес
05.11.2022 21:29

Що відомо про спадкоємця Холостяка Алекса Топольського? Учасниця шоу розкрила правду: “Є син”

Мережею прокотилися чутки про те, що насправді у головного героя Холостяка Алекса Топольського є син. Нібито правду приховали від глядачів. Що ж відбувається насправді?
Поділитися

У найпершому епізоді романтичного реаліті-шоу “Холостяк” глядачі звернули увагу на маленького хлопчика, який звертався до учасниць і був неймовірно схожий на головного героя. Тоді ж одна з дівчат припустила, що насправді дитина може бути сином Алекса.

Втім, Топольський вказав для шоу, що в нього немає дітей, тому саме така таку інформацію телеканал СТБ і надав аудиторії. Чи сказав неправду Алекс, і ким йому доводиться маленький хлопчик, що з’явився на екранах?

Стало відомо, чи дійсно у Алекса Топольського є маленький син

Стало відомо, чи дійсно у Алекса Топольського є маленький син

У другому ефірі шоу з’ясувалося, що загадкова дитина – це дійсно син Алекса, але хрещений.

А чутки про те, що це спалкоємець Топольського, пустила учасниця Оля заради сміху. Втім, вона зовсім не шкодує про свій вчинок і легко розповіла про свої веселощі холостяку.

“Я хотіла розіграти дівчаток і сказала, що у тебе є син. Але тут реакція пішла. Я планувала розповісти їм, але забула”

Варто відмітити, що у другому епізоді з проєкту пішло аж шестеро дівчат. Це найбільший виліт в історії зйомок даного шоу, але Алекс з самого початку продемонстрував, що він буде по-іншому підходити до вибору дівчат та комунікації з ними.

Нагадуємо, що прем’єра романтичного проєкту була запланована на початку цього року, але її показ був зірваний початком повномасштабної війни в Україні. Згодом прем’єра декілька разів переносилася через події в країні. Також учасниць, які розмовляють російською зараз дублюють українською мовою. Не дивлячись на всі негаразди сезон не просто з успіхом стартував, а можливо стане одним з найуспішніших, адже Алекс просто підкорив глядачів.