|
13.11.2022 16:24

Коханка чоловіка Пугачової перервала мовчання і вразила зізнанням: “Розлучиться з Аллою, і ми одружимося”

Свого часу чутки про роман Алли Пугачової та молодого Максима Галкіна наробили багато шуму. Тоді Примадонна перебувала у шлюбі з Філіпом Кіркоровим, якого тим часом підозрювали у подружніх зрадах з Анастасією Стоцькою. В одному з інтерв’ю, як повідомляє МедіаБум, остання розповіла, що ж відбувалося у любовному чотирикутнику насправді.

Коханка чоловіка Алли Пугачової вразила зізнанням

Коханка чоловіка Алли Пугачової вразила зізнанням

Так, співачка розповіла, що насправді Філіп Кіркоров використав її, щоб викликати ревнощі у легенди російської естради, однак ефект вийшов абсолютно зворотнім. Тим часом сама Стоцька повірила у щирі наміри поп-короля і розраховувала на щось більше, ніж на екранну інтрижку.

“Їм неможливо було не зачаруватися. Він мені казав, що розлучиться з Аллою, і ми одружимося. Нині це смішно звучить”, — розповідала кілька років тому Анастасія.

Варто відмітити, що вже скоро на пару очікувало гучне розлучення. Філіп Кіркоров зовсім не очікував такого стрімкого розірвання стосунків, а пізніше дуже пошкодував про все, що пережив він та Пугачова, і визнав свою помилку. Натомість Алла Борисівна вже багато років щаслива у шлюбі з Максимом Галкіном, якого колись прозивали альфонсом.

Зірка не тільки довів своє щире кохання долегенди російської естради, але й продемонстрував, що насправді може заробляти більше, ніж його дружина і це для нього абсолютно нічого не змінює. Так, будівництво розкішного замку в селі Грязі — повністю заслуга Максима Галкіна, який вклав шалені гроші у створення будинку для своєї сім’ї.