|
19.11.2022 20:08

“Буде дівчинка! Ура!”: вагітна Наталія Могилевська засвітила за кулісами круглий живіт та вразила новиною

На даний момент знаменитій українській виконавиці Наталії Могилевській 49 років. Артистка присвятила усе своє життя мистецтву та творчості, але не закриває для себе двері у омріяне майбутнє, де вона є щасливою матір’ю та коханою дружиною.

Зокрема зірка неодноразово говорила про те, що хоче мати дітей і для неї це питання досі залишається відкритим. Хіба що вона наштовхується на серйозну проблему — відсутність потенційного батька.

Наталія Могилевська засвітила за кулісами круглий живіт

Після початку повномасштабної війни артистка вперше за довгий час зізналася, що в неї з’явився бойфренд. Розсекречувати його особистість Наталія відмовилася, але заявила, що він зібрав у собі всі якості, які вона шукала у чоловіках. Також Могилевська розповіла, як він допомагав їй вивести вагітну сестру за кордон, щоб та могла народити у безпеці.

Саме тому у фанатів співачки з’явилася реальна надія, що незабаром вона вийде заміж і зможе стати мамою. Підлили олії у вогонь свіжі кадри з закулісся, які були зроблені перед безпосередньо виступом артистки.

Аудиторія поділилася на два табори: одні вважають, що артистка дійсно очікує на дитя і навіть не шкодують для неї привітань, а інші впевнені що Наталка просто набрала зайву вагу. Артистка в свою чергу ніяким чином не коментує зміни у своїй зовнішності.

Наталія Могилевська засвітила за кулісами круглий живіт
Наталія Могилевська засвітила за кулісами круглий живіт

Могилевська — одна з тих зірок, новина про вагітність яких може поставити на вуха увесь шоу-бізнес. І вся справа у безмежній любові глядачів, які вважають, що поява дитини приносить абсолютне щастя у життя жінки, а тому бажають його для своїх кумирів.