Рубрики: Шоу-бізнес
03.12.2022 06:24

Лілія Ребрик зробила бразильські кучері і показала результат: у блискучому костюмі з зачіскою схожою на “афро”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик підкорила мережу, показавши себе з укладанням "бразильські кучері". Як виглядає зірка, дізнайтеся в нашій статті.
Поділитися

Після початку повномасштабної війни в Україні Лілія Ребрик евакуювалася разом зі своїми дітьми до своїх батьків, але Україну не покидала. Коли з’явилася можливість вести ранкові ефіри разом зі своїм партнером Анатолієм Анатолічем онлайн, зірка виходила на зв’язок прямо зі свого прихистку. Втім, така ситуація продовжувалася недовго, адже телеканал “Україна”, якому Лілія віддала роки свого життя, припинив віщання.

Лілія Ребрик зробила бразильські кучері та вразила результатом

Лілія Ребрик зробила бразильські кучері та вразила результатом

Не варто і казати, що для телеведучої це було ударом. Втім, втрата роботи не відобразилася на театральній діяльності зірки. Зокрема, Лілія Ребрик, як і раніше активно з’являється на сцені та бере участь у виставах.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове перевтілення для ролі: усім звична коротка зачіска артистки була замінена на “бразильські кудрі”. Втім, знаменитість вирішила не випробовувати долю та не знущатися над власною шевелюрою, тому одягла звичайну перуку.

Лілія Ребрик зробила бразильські кучері та вразила результатом

Образ зірка доповнила блискучим спортивним костюмом з глітером, а також фіолетовими шкарпетками. Щоб повеселити своїх підписників вона навіть потанцювала на камеру.

Нагадуємо, що Лілія Ребрик заміжня за хореографом Андрієм Ликим і виховує у шлюбі з ним двох дочок — Поліну та Діану. Старша спадкоємиця зірки вже активно будує акторську кар’єру і з’являється в кінострічках українського виробництва. Молодша Поліна поки що на екранах не з’являється.