“Без гримерів, без стилістів, не зі студії”: 40-річна Лілія Ребрик повертається на українські екрани

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик заявила про те, що вона повертається на українські екрани. Усі деталі дізнайтеся в наші статті.

Відома українська телеведуча, улюблениця вітчизняної аудиторії Лілія Ребрик тривалий час перебувала разом зі своєю сім’єю поза шоу-бізнесом.

Лілія Ребрик не може прийти до тями після побаченого на звільненій Київщині
Лілія Ребрик повертається на українські екрани

Так, як і велика кількість інших відомих сімей, родина дісталася безпечного місця, і звідти тримала зв’язок з фанатами за допомогою соціальних мереж.

Про місцезнаходження, стан, настрій та інші деталі з життя Лілії Ребрик можна було дізнатися з її особистої сторінки в Інстаграм. Тим більше, що останнім часом вона стала дуже активною. Однак нещодавно Лілія дуже порадувала своїх шанувальників.

Лілія Ребрик повертається на українські екрани

Так, телеведуча офіційно заявила, що вона повертається на українські екрани і зробить це дуже скоро. Зірка знову буде вести “Сніданок з Україною”, але не в тому форматі, як раніше.

У зв’язку з тим, що великий колектив, який містив близько трьохсот робітників абсолютно розпався і зараз нікому допомагати телеведучим збиратися до зйомок. Тим не менш, це не зупинило Ребрик, яка останні декілька тижнів мріяла про повернення на телебачення.

Відтепер формати матимуть наступний вигляд: партнери будуть виходити на зв’язок зі свого дому або тимчасового житла і за допомогою інтернету інформуватимуть глядачів про останні події.

Судячи з усього відсутність візажистів, костюмерів та операторів Лілію Ребрик не тільки не засмучують, але і не можуть зупинити на шляху до своєї мрії. На додаток телеведуча прикріпилила архівні фотографії зі студій, коли усі ці задоволення їй були доступні.

Схожі статті