Рубрики: Шоу-бізнес
08.12.2022 19:58

Як змінювались зачіски Злати Огнєвіч за всі роки на сцені: носила перуки, обрізала каре, фарбувалася в білий

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч довго намагалась знайти свій ідеальний образ, тому часто експериментувала з кольором волосся та його довжиною.
Поділитися

Злата має неабияку зовнішність, вона красива, тендітна та яскрава, здається, що зірці пасує все, адже Огнєвіч за роки своєї кар’єри встигла змінити купу образів і навіть походити у перуці. Наприклад, певний період співачка була блондинкою і варто сказати, що з цим кольором волосся вона виглядала дуже ніжно, ніби відразу стала молодшою та підкреслила свою жіночність.

Злата з довгим волосся

На початку кар’єри Злата була володаркою довгого волосся, але воно було накладним. Просто так було модно в той час і звісно зірки намагалися відповідати новомодним трендам. Та сама артистка ніколи не була володаркою надто довгого волосся, максимум Злати, це відростити трохи нижче лопаток. Але в такому образі зірку вже мало хто пам’ятає, адже вона прихильниця коротких стрижок.

Злата з каре

Саме тому певний період Огнєвіч ходила з каре та пофарбувала волосся у блонд.Такий досвід у Злати був 2 роки тому. Невідомо, що так сильно вплинуло на дівчину, аби так кардинально змінити свій образ.

Злата блондинка

А згодом, волосся почало відростати й бажання знову його вкоротити у Злати не виникало. Тому довго артистка перебувала у блонді, з відтінками якого почала експериментувати. Спочатку це був більш холодний колір, потім став теплішим, більш пшеничним. Але після таких частих фарбувань у співачки дуже зіпсувалося волосся і їй доводилось носити перуки.

Злата зі своїм кольором волосся

В таких образах Злата ходила довго, але потім їй набридло і жінка повернулася до свого кольору волосся, коли воно відновилося та стала шатенкою. Саме з таким кольором волосся Злата з’явилась на шоу “Холостячка” і підкорила всіх учасників своєю красою.

Тепер Огнєвіч не експериментує ні з кольорами, ні з довжиною, а просто зберігає волосся здоровим та красивим.